Planerade öppettider

Sommar. Midsommardagen går vi in i ordinarie öppetschema. Det vill säga att vi kör söndag, måndag, tisdag och onsdag mellan klockan 11 och 18.

Är vi hemma och lediga tar vi gärna emot även andra tider, vi bor i anslutning till affären. Men ring för säkerhets skull och försäkra er om att vi finns på plats. Det gäller förstås även resten av året. Telefon: 070-6442951.

Hos oss går det även bra att handla med kort.


Free via Skype

Hitta till Larshans Antik

Riksväg 83 går i den vackra Ljusnandalen rakt igenom Hälsingland. Strax norr om Kilafors samhälle och halvannan mil söder om Bollnäs finns Sörfly, där de gamla storgårdarna är samlade i en klassisk och kulturmärkt klungby. Där ligger Larshans Antik och Inredning i vårt gamla vackra gårdshus med sin stämning av oförändrat 1800-tal.

För er som har sådan är det enklast att knappa in på GPS-en: Sörfly 2407, Kilafors. För övriga följer här en fylligare vägbeskrivning.

Kommer ni söderifrån, sväng av till vänster efter järnvägsviadukten. På skyltarna står "Norrfly" och "Golfbana". I Norrfly håll till vänster i Y-korsning. Uppe i backen efter järnvägen ligger Sörfly med Larshans på vänster hand.

Kommer ni norrifrån, sväng höger i Granbo mot skyltar "Granbo", "Acktjära", "Sävstorpet" och därpå omedelbart till vänster mot "Kvarnböle". Fortsätt genom Kvarnböle och sväng höger i Y-korset i Norrfly. På andra sidan järnvägen finns Larshans i Sörfly på vänster hand.

Bildnamn

Från E4  tar resande söderifrån lämpligen av vid trafikplats Tönnebro till  riksväg 83 (Tidernas väg) Norrifrån blir det närmast via riksväg 50 (Bergslgsdiagonalen) i Söderhamn. På den senare vägen kan man ta avtagsvägen mot Kilafors i Söderala (ej inritad på lilla kartan). I Norrbyn svänger ni då till höger på ut riksväg 83 och därpå omedelbart till vänster mot Norrfly-Sörfly.